Volg ons ook op

Laden Evenementen

Eerbeekse Wandeling met Smaak

Hemelvaartsdag 26 mei 2022

Inschrijven voor deze gezellige en smakelijke activiteit kan door het invullen van dit online formulier.Iedere deelnemer vult een eigen formulier in.

De deelnamekosten bedragen 15 euro per persoon. Hiervoor krijg je een een gezellige wandeling langs de mooiste plekjes van Eerbeek. Onderweg krijg je op enkele rustplekken iets smakelijks aangeboden. De netto opbrengst van de wandeling schenken wij aan De Eerbeekse Oliemolen.

Het startpunt van de wandeling is bij de Korenmolen in Eerbeek. Je kunt aan de wandeling beginnen tussen 08:00 uur en 10:00 uur. Geef aan in welk tijdvak je de wandeling wilt starten. Na betaling via Ideal ontvang je een bevestiging per email. Print deze uit en neem deze mee naar de start bij De Korenmolen. Kinderen tot 18 jaar kunnen op de startlocatie ingeschreven worden (5 euro p.p.) op vertoon van deze email bevestiging. Deze e-mailbevestiging heb je onderweg ook nodig voor ” iets smakelijks” !! Vergeet dit niet mee te nemen.

Jouw e-mailadres wordt door ons alleen gebruikt voor communicatie over de wandeling.

update 22 mei: Je kunt tijdelijk niet inschrijven: er is momenteel een technisch probleem met de betaal functie. Hier wordt hard aan gewerkt. Onze excuses! Maar je kunt jezelf al wel aanmelden door de gegevens die onderstaand gevraagd worden te mailen naar: lions.activiteiten@gmail.com Als de betaling weer mogelijk is via Ideal dan ontvang je een email met het verzoek om alsnog aan te melden en te betalen via het onderstaande formulier.

Totaal: € -

Evenement details

Datum: 26 mei @ 08:00 - 12:00
Start- en eindtijd: 08:00 - 12:00
Locatie: Korenmolen Eerbeek
Organisator: Lions Zuid-Oost Veluwe
Telefoonnummer: 0622288018
Adres: Kanaalweg 3