Volg ons ook op

Eerbeekse Wandeling met Smaak!

Wat ga jij doen op Hemelvaartsdag? Wordt het luieren of wordt het actief en smakelijk? Lions club Zuid-Oost Veluwe organiseert op Hemelvaartsdag 26 mei een gezellige wandeltocht voor jong en oud! En dat wordt geen saaie wandeltocht. Zeker niet! Tijdens de wandeling van ongeveer 10 km ontdek je op smakelijke wijze het ” Eertbeekse Beekpad“. Een wandelroute die je langs de mooiste plekjes rond Eerbeek leidt. Ontdek plekjes waar je nog nooit gewandeld hebt! Onderweg zijn er een aantal rustpunten waar je iets lekkers krijgt aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen 15 euro per persoon. Kinderen tot 18 jaar die samen deelnemen met betalende volwassenen  betalen slechts 5 euro per persoon. De netto opbrengst van de wandeltocht schenken wij zoals altijd aan een goed doel. Voor deze activiteit gaat de opbrengst naar de Eerbeekse Oliemolen. Dit is de enige, nog werkende, bovenrad molen in Nederland. Om deze unieke molen in werking te kunnen houden, is veel geld nodig voor onderhoud en reparatie. Daar willen wij graag een bijdrage aan leveren.

Deze Eerbeekse Wandeling met Smaak is mogelijk gemaakt door ¬†meerdere Eerbeekse ondernemers die de lokale gemeenschap een warm hart toedragen en het goede doel willen steunen. Daar zijn wij erg blij mee omdat de wandeling niet alleen erg mooi, maar hierdoor ook “smakelijk” wordt! Wat denk je van een lekker hapje op de Kamado bij Bosgrill, of een lekkere brownie bij Roos Bakings? En dat is nog maar een klein deel van al het lekkers dat je te wachten staat!

Je kunt inschrijven door het formulier op de evenementen pagina op deze website in te vullen. Doe dat voor iedere deelnemer apart. Kinderen tot 18 jaar kunnen alleen bij de start inschrijven op vertoon van het deelnamebewijs van betalende volwassen begeleiders.

De start van de wandeling is bij De Korenmolen in Eerbeek. je kunt kiezen voor een tijdvak tussen 08:00 uur en 10:00 uur. Vraag of je vrienden, familie of collega’s meegaan met de wandeling. Dat maakt het extra gezellig!

Het is helaas niet toegestaan om honden mee te nemen op de route.

 

Met dank aan de volgende sponsoren:

https://www.roosbakings.nl

https://www.bosgrill.com

https://www.jumbo.com/winkel/jumbo-eerbeek-loenenseweg

https://www.dekorenmolen.com

https://deplakkerij.nl

https://slagerijvanderhorst.nl

https://www.wijnkoperijvriezekolk.com