Volg ons ook op

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Eerbeekse Wandeling met Smaak

Hemelvaartsdag 26 mei 2022

Inschrijven voor deze gezellige en smakelijke activiteit kan door het invullen van dit online formulier.Iedere deelnemer vult een eigen formulier in.

De deelnamekosten bedragen 15 euro per persoon. Hiervoor krijg je een een gezellige wandeling langs de mooiste plekjes van Eerbeek. Onderweg krijg je op enkele rustplekken iets smakelijks aangeboden. De netto opbrengst van de wandeling schenken wij aan De Eerbeekse Oliemolen.

Het startpunt van de wandeling is bij de Korenmolen in Eerbeek. Je kunt aan de wandeling beginnen tussen 08:00 uur en 10:00 uur. Geef aan in welk tijdvak je de wandeling wilt starten. Na betaling via Ideal ontvang je een bevestiging per email. Print deze uit en neem deze mee naar de start bij De Korenmolen. Kinderen tot 18 jaar kunnen op de startlocatie ingeschreven worden (5 euro p.p.) op vertoon van deze email bevestiging. Deze e-mailbevestiging heb je onderweg ook nodig voor ” iets smakelijks” !! Vergeet dit niet mee te nemen.

Inschrijven betekent dat de inschrijver akkoord is gegaan met onderstaande voorwaarden:

 • Jouw e-mail adres wordt door ons alleen gebruikt voor communicatie over de wandeling
 • De voorwaarden zijn ook van toepassing op de deelnemer die niet zelf de inschrijving heeft gedaan. Ook zij gaan akkoord met deze voorwaarden op het moment dat zij meedoen met De Eerbeekse Wandeling met Smaak.
 • Deelname geschiedt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
 • De deelnemer geeft toestemming aan Lionsclub Zuid-Oost Veluwe voor het gebruik voor eigen PR doeleinden van tijdens het evenement gemaakte foto’s en video’s.
 • Hou rekening met het verkeer en volg aanwijzingen van de verkeersregelaars of medewerkers van Lions Club Zuid-Oost Veluwe altijd op.
 • De deelnemers aan gaan respectvol om met elkaar, de natuur en de medewerkers van Lions Club Zuid-Oost Veluwe
 • Honden zijn niet (ook niet aangelijnd) toegestaan op de route.
 • Annulering van de aanmelding is niet mogelijk
 • Indien De Eerbeekse Wandeling met Smaak door overmacht moet worden stilgelegd c.q. afgelast vindt er restitutie van inschrijfgelden plaats.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en start en/of finishplaats te wijzigen of geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten als dit in redelijkheid niet anders van de organisatie kan worden verwacht.
 • De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden.

Let op: online inschrijven kan tot en met woensdagavond 25 mei 21:00 uur. Daarna kunt u zich aanmelden op de startlocatie van 08:00 tot 10:00 uur

Totaal: € -

Evenement details

Datum: 26 mei @ 08:00 - 12:00
Start- en eindtijd: 08:00 - 12:00
Locatie: Korenmolen Eerbeek
Organisator: Lions Zuid-Oost Veluwe
Telefoonnummer: 0622288018
Adres: Kanaalweg 3